29.4.17

PRESENTACIÓ LLIBRE A L´ESCOLA "EL TURONET" de Sant Quirze del Vallès

   El dia 20 d´abril passat, vaig fer la presentació del llibre "L´Arbre de les Poesies" a l´escola El Turonet de Sant Quirze del Vallès.
 
   Ho vàrem fer a la biblioteca de l´escola i van assistir els nens de tercer i quart curs de primària. També em va acompanyar en Josep Ubia que anava dibuixant el conte i les poesies que jo explicava. Els nens van estar molt atents i els va agradar molt. Al final, entre tots, vàrem dir rodolins en veu alta relacionats amb la "marieta" que era la protagonista de l´obra. És increïble la facilitat que tenen els nens d´aquesta edat de fer volar la imaginació i es notava que a l´escola també havien treballat força el tema de la poesia.

   En acabar els vaig donar un punt de llibre que havien de pintar i escriure-hi un dels rodolins que havien inventat. Ells, a canvi, ens van regalar un test amb un roser vermell, molt bonic, símbol de Sant Jordi, que ens va fer molta il·lusió. Va ser una sessió molt enriquidora i entranyable.

 

Després vàrem fer un recorregut per l´escola acompanyats de la directora que molt amablement ens va anar explicant les diverses i interessants activitats que fan. És una escola pública que es distingeix per un bon equipament financiat per l´Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i amb un projecte pedagògic actiu i innovador que intenta que els nens aprenguin experimentant i alhora siguin feliços, amb una esmerada dedicació de l´equip docent.


Una trajectòria que cal felicitar. Enhorabona!!!





Fotos: racons de l´Agència de Viatges, per aprendre geografia, del Veterinari per treballar els animals i el Forn per comprar i vendre i practicar les mates.

Núria Maeso Salvà
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada