23.11.19

APRENDRE? TOTHOM!

Andi Down Sabadell, és una associació de famílies amb fills afectats per aquesta discapacitat que desenvolupen tot d´activitats pel foment de l´autonomia, el seguiment escolar, la inserció laboral, a part de projectes d´oci, deportius i artístics.



En aquest sentit, alguns dels seus integrants han format un conjunt musical que s´anomena "Els Cracs d´Andi" que el passat diumenge vaig tenir oportunitat d´escoltar en el marc d´un berenar solidari de la Fundació Sid-Moskítia de Sabadell.


Són joves que ja fa temps que estudien música, ho fan molt bé, i posen de manifest que cadascú al seu ritme i en la mida de les seves capacitats pot aprendre el que es proposi. La voluntat personal i la tenacitat mouen muntanyes. I a més a més, aconseguir fites en l´àmbit musical, a part de fer créixer com a persona, proporciona una gran satisfacció i divertiment, que es podia llegir clarament en l´expressió de les seves cares. Tota una lliçó.

I és que aprendre és una actitud de la naturalesa humana que hauria d´acompanyar a tothom durant tota la vida. Tenir curiositat per aprendre de tot el que ens envolta i específicament d´allò que ens interessa en particular. Quin plaer!




Núria Maeso Salvà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada